sâmbătă, 29 octombrie 2011

Aripioare Picante


Ingrediente:

Pt. 6 portii
1,
35 kg aripioare de pui,
taiate

Marinata
½ ceasca sos de soia
½ ceasca ulei vegetal
1 lingura ulei picant de chilli
1 catel mare de usturoi,
tocat marunt

Preparare:

Pregatirea marinatei: Amestecati sosul de soia, uleiul vegetal, uleiul de chilli si usturoiul intr-un bol mare. Puneti aripioarele de pui si inveliti-le bine in marinata. 
Acoperiti si puneti la frigider timp de cel putin 30 min. Puneti ambele polite in bolul de sticla al cuptorului. Scurgeti aripioarele de marinata. Aranjati aripioarele direct pe polite, jumatate pe polita superioara, jumatate pe cea inferioara. 
Reglati temperatura la 200 grade c si coaceti inca 10 minute. Scoatei aripioarele de pe polita de sus. Pe cele de pe polita de jos mai lasati-le 10 min.
Serviti-le fierbinti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu